Тибетски Гривни Шамбала от Полускъпоцен
Тибетски гривни Шамбала от нефрит, розов кварц, аметист, авантюрин, лунен камък, Тюркоаз, Тигровo Око, Соколово, Хематит, Ахат, Яспис, Карнеол, Оникс.

Тибетски Гривни Шамбала от Полускъпоцен There are no products in this category.